Listado de productos por marca Grapat

Juguetes Waldorf, ecológicos y producción artesana.

tots els nostres col·laboradors són de proximitat, perquè creiem que hem de cuidar al productor local. El nostre procés productiu és amable amb les persones que intervenen. Ens importen les persones. I elles ens cuiden i tenen molta paciència!!

Les fustes que utilitzem provenen de boscos sostenibles. Utilitzem faig i bedoll. La fusta és la font que ens inspira diàriament. És robusta, és tova i dura, és càlida, sona bé i fa bona olor. 

Els tints són amb base aigua i no tòxics que compleixen la normativa europea de la seguretat de la Joguina EN/71-3:2014 + A1:2014 / 2013. Treballar amb tints i no amb pintures acríliques ens permet seguir tenint contacte amb la fusta que és noble i amable. El dibuix de la veta, els seus matisos i tactes, les seves característiques pròpies. El tint no salta de la fusta quan aquesta cau al terra o quan el temps passa perquè penetra molt endins de la peça. Alguna vegada pot ocórrer que per un excés de pigments alguna peça perdi una mica de color en entrar en contacte amb la saliva, no hi ha problema, són absolutament segures i no tòxiques. 

Treballem el color amb veritable afecte, els tons, com degraden, com canvien. El color prové de la naturalesa i ens connecta a ella: a les estacions, els canvis de clima, a la llum del sol. En els nostres materials el groc, o el verd mai van sols, van sempre amb el seu conjunt, el groc sol per a nosaltres no tindria sentit. El color també ens connecta a les emocions i a tot això que ens passa per dins.

Nuestro taller está situado en el campo, y estar cerca de la naturaleza puede hacer que algunos colores tengan variaciones. Depende la humedad o si hay viento el tinte puede impregnar de una forma u otra en la madera.

Cada peça que passa per les nostres mans és única, cadascuna està pintada a mà, amb les nostres. I com des de Grapat defensem el valor de la naturalesa, acceptem la imperfecció, és bella i fa que el material tingui encara més valor. 

Per a la cura o neteja de les peces, han d'estar en un lloc sec, es pot netejar amb un drap humit i assecar de seguida. 

Si amb el temps van apareixent copets en la fusta, petites esquerdes, indicarà que el material ha complert la seva funció, i des d'aquí ho celebrem. Nosaltres mateixos anem creixent i algunes marques de vida van apareixent en els nostres cossos, és la vida mateixa. 

Col·laborem amb fundacions que cuiden a persones amb dificultats psíquiques. Ells ens ajuden a desenvolupar tasques de packaging. 

Col·laborem amb col·lectius en exclusió social i ells col·laboren amb nosaltres ajudant-nos en el taller.

Tots els nostres materials compleixen la normativa de la seguretat de la Joguina EN71-1-2-3 

Hay 29 productos.

Mostrando 1-29 de 29 artículo(s)