Correo Mumin

16,90 €
Impuestos incluidos

¡Este libro es un auténtico tesoro! Esta cuidada edición contiene en su interior cinco cartas, a modo de juego del tesoro. Están protagonizadas por los Mumin, los entrañables trols de la literatura infantil finlandesa creados por la ilustradora Tove Jansson, premio Hans Christian Andersen en 1966.

Como cada año, Snufkin, el mejor amigo de Mumintroll, se ha ido a recorrer mundo y volverá cuando llegue la primavera. Mientras tanto, le plantea a su amigo un acertijo para que se divierta en su ausencia. A medida que pasan las páginas, irá recibiendo cartas y postales con pistas para que consiga descifrarlo. ¿Le ayudas a conseguirlo?

Cantidad
En stock

Texto: Amanda Li

Ilustración: Filippa Widlund

203mm x 268mm

Tapa dura

32 páginas

Letra de imprenta

Ilustraciones color

200855
También podría interesarle
  • Cagadubtes i altres contes...
    Vista rápida Vista Rápida

    Cagadubtes i altres...

    14,50 € Precio

    Paraules com CAGADUBTES, GRUAR, SOMIATRUITES, ANDRÒMINA... i d’altres són les protagonistes de les divertides històries d’aquest llibre. Tenen en comú que són molt difícils de traduir, que ens agraden molt i que volem que es facin servir!

    Assumpta Mercader és escriptora i narradora de contes. Li encanta llegir, inventar-se històries i jugar amb les paraules.

  • Com cuidar el tió i evitar...
    Vista rápida Vista Rápida

    Com cuidar el tió i...

    13,40 € Precio

    Nens i nenes,

    1. Els tions són els únics éssers màgics que caguen regals.

    2. Els cops de bastó només funcionen amb els tions.

    3. No proveu de donar cops de bastó al Pare Noel ni als Reis Mags. El resultat no seria el mateix.

    Nens i nenes, mares i pares, avis i àvies, tiets i tietes, mestres i públic en general… en aquest llibre trobareu, per fi:

    10 INSTRUCCIONS BÀSIQUES (I DIVERTIDES) PER CUIDAR EL TIÓ.

  • 6 anys i un llibre
    Vista rápida Vista Rápida

    6 anys i un llibre

    12,95 € Precio

    La Mel i els seus companys de classe van d’excursió amb l’escola. Es faran un fart de caminar i jugar. Però avui és un dia especial per a la Bet: fa sis anys. Els seus companys no ho han oblidat i li han fet un regal sorpresa.