• Fuera de stock

Libro encuéntrame Pájaros

11,90 €
Impuestos incluidos

¡Descúbrelos!

¿Quién observa a la familia de herrerillos? ¿Y quién está encima del hipopótamo? Tira de las solapas y descubre un montón de maravillosos pájaros.

Pájaros

Este libro pertenece a una colección basada en escenarios naturales que descubren el mundo animal a los más pequeños a través de preguntas, coloridas ilustraciones y sorprendentes solapas.

Divértete con este título de la colección Encuéntrame .

Idioma
Cantidad
Fuera de stock

170736

Referencias específicas

ean13
9788414025154
isbn
9788447940783
También podría interesarle
  • Llibre Carla Vull quedar-me...
    Vista rápida Vista Rápida

    Llibre Carla Vull...

    6,95 € Precio

    La imaginació desbordant de la Carla t?ensenyarà un món divertit i ple de coses noves per conèixer!

    La Carla creu que ella mai no es cansaria d'estar al pati. Per això, quan els companys tornen a classe, s'amaga per fer-lo durar més. Però aviat es troba sola i avorrida. Quan veu què bé s'ho passen els companys a la classe, aprèn que hi ha un lloc i un moment per a cada cosa.Consulta els altres títols de la Carla

  • Llibre Casa meva
    Vista rápida Vista Rápida

    Llibre Casa meva

    11,90 € Precio

    És un llibre de preguntes i descobriments per fomentar latenció i la curiositat dels infants en moments de la seva vida diària, i envers, els animals i els personatges dels contes tradicionals. Pàgines farcides dhumor, endevinalles, diferents textures i pàgines desplegables per als més petits.

  • Es busca! Lili la llebre,...
    • Fuera de stock
    Vista rápida Vista Rápida

    Es busca! Lili la...

    13,90 € Precio

    La Lili és una llebre amb una gran afició que si no vigila la perdrà... I és que se la busca sota sospita de rampinyar novel·les, desaparèixer amb diccionaris, pispar poesia i tocar el dos amb còmics i llibres de cuina. L’últim cop que se l’ha vista era a prop de casa de l’Artur. Ens ajudes a trobar-la? Una història meravellosament divertida sobre l’amor pels llibres.